В интервю за Varna.bg чаровницата разкрива в аванс подробности за концерта.

...
В интервю за Varna.bg чаровницата разкрива в аванс подробности за концерта.
Коментари Харесай

Поли Генова: Много обичам Пловдив, моите лета са минали в Белащица и Браниполе


В изявление за Varna.bg  чаровницата разкрива в задатък детайлности за концерта. " Всичко, което до момента съм си мечтала да направя на сцената, ще се случи. Щастлива съм, че аз и екипът ми успяхме да го изпълним " - показа Поли. 

" Свързана съм с Пловдив. Моят дядо е от Белащица. Моите лета са минали и там, и в Браниполе. Неслучайно сме избрали най-голямата открита сцена в България - Античния спектакъл. Нямам самообладание да споделим тази страст дружно. "

През миналите 30 години е минала през доста неща, професионалният път минава през доста метаморфози и срещи с прелестни експерти, които са я трансформирали в този актьор, който е. Тя споделя, че постоянно има нещо, което може да те изненада и може да те въодушеви, а провокациите и най-хубавите неща занапред предстоят. 

Въпреки натоварената си стратегия, Поли съумяла да наблюдава полуфинала с присъединяване на Виктория Георгиева и финала на състезанието " Евровизия ".

" Песните тази година не са на доста високо равнище, за мен. Определено е имало други години, в които е имало много по-добри композиции. Да не забравяме, че това е конкурс за ария. Не за реализатор, не за шоу и така нататък, това е песенен конкурс и това е нещото, върху което би трябвало да се фокусираме ", разяснява изпълнителката, която показва България два пъти в състезанието за ария на " Евровизия " - през 2011 година и през 2016 година

Поли Генова счита, че Виктория е дала най-хубавото от себе си на огромната европейска сцена. Надява се, че " Евровизия " е началото на дълъг професионален път за младата изпълнителка.

Прекрасни 13 седмици с останалите участници - по този начин Поли дефинира времето в шоуто " Като две капки вода ". " Много се забавлявахме, тъй като всички бяхме минали през своите сезони. Всички осъзнаваха, че бяхме там безусловно да си доставим наслаждение, да доставим наслаждение и на феновете " - разкрива усещанията си от вътрешната страна. Самата тя най-вече си харесва имитацията на Майкъл Джексън. Образът на Камелия пък е най-гледаното видео в формалния канал на предаването в youtube.com, а самата поп фолк дива й е пособия на Поли да го построи.

Споделя за какво не обича да гледа запис от осъществяванията си и правилото, което съблюдава постоянно. Разкрива и какво коства на един реализатор със личен жанр да " влезе " в кожата на различен.

Не си показва живота без музика и, в случай че не е реализатор, още веднъж би се занимавала с изкуство. В изявлението Поли споделя каква е отвън сцената и какво обича да прави.

Цялото изявление с Поли Генова гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР